Aviso legal

5.- ACTUALITAT I MODIFICACIÓ DE LA INFORMACIÓ.

La informació que apareix en aquest Lloc és la vigent en la data de la seva última actualització. Hiperauto Catalunya, S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació d'aquest Lloc, podent limitar o no permetre l'accés al mateix.

Hiperauto Catalunya, S.L. es reserva la facultat d'efectuar, en qualsevol moment, els canvis i modificacions que estimi convenients, podent fer ús de tal facultat en qualsevol moment i sense previ avís.

6.- CONTINGUTS.

Hiperauto Catalunya, S.L. realitza els màxims esforços per evitar qualsevol error en els continguts que poguessin aparèixer en aquest Lloc. Hiperauto Catalunya, S.L. no garanteix, ni es responsabilitza de les conseqüències que poguessin derivar-se dels errors en els continguts que poguessin aparèixer en aquest Lloc proporcionats per tercers. Hiperauto Catalunya, S.L. no es responsabilitza de cap manera d'aquells continguts, activitats comercials, productes i serveis inclosos que poguessin visualitzar-se mitjançant enllaços electrònics (links) si n'hi hagués i quan hi fossin, de forma directa o indirectament, a través d'aquest Lloc. La presència de links en el Lloc de Hiperauto Catalunya, S.L. ,tret de manifestació expressa en contra, té una finalitat merament informativa i en cap cas li suposa el suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos. Aquests enllaços no representen cap tipus de relació entre Hiperauto Catalunya, S.L. i les empreses o particulars titulares dels Llocs webs als quals es pot accedir mitjançant aquests enllaços. es reserva el dret de retirar de manera unilateral i en qualsevol moment i sense previ avís els enllaços que poguessin aparèixer en el seu Lloc.

Hiperauto Catalunya

1er Premio Iniciativa Empresarial

HIPERAUTO CATALUNYA gana el 1er premio Iniciativa Empresarial ... Leer más

Dirección

Hiperauto Catalunya
C/Granada,39. 08740 Sant Adreu de la Barca, Barcelona, Spain.

Tel: (+34) 902 366 978

Fax: (+34) 93 682 50 91

Tel int: (+34) 93 682 80 90

 

(c) Hiperauto Catalunya 2009-2010